Kierunek: Biotechnologia
Przedmiot: ekonomia
Kod przedmiotu: IBU-SI>EKONOMIA
Odpowiedzialny za przedmiot: dr Katarzyna Przybyła
Prowadzący ćwiczenia: dr Katarzyna Przybyła


Odpowiedzialny za przedmiot: prof. dr hab. inż. Andrzej Jarmoluk
Prowadzący ćwiczenia: prof. dr hab. inż. Andrzej Jarmoluk

Odpowiedzialny za przedmiot:
Prof. dr hab. inż. Andrzej Jarmoluk
Prowadzący zajęcia:
Prof. dr hab. inż. Andrzej Jarmoluk

Kierunek: zarządzanie jakością i analiza żywności
Przedmiot: projektowanie nowych produktów żywnościowych
Kod przedmiotu: 
Odpowiedzialny za przedmiot: Prof. dr hab. inż. Andrzej Jarmoluk
Prowadzący: Prof. dr hab. inż. Andrzej Jarmoluk

Kierunek: Zarządzanie Jakością i Analiza Żywności
Przedmiot: Ekonomia
Kod przedmiotu: 
Odpowiedzialny za przedmiot: dr inż. Stanisław Minta
Prowadzący ćwiczenia: dr inż. Stanisław Minta

Kierunek: technologia żywności i żywienie człowieka
Przedmiot: ekonomia
Kod przedmiotu: 
Odpowiedzialny za przedmiot: dr inż. Stanisław Minta
Prowadzący: dr inż. Stanisław Minta